Rolluiken | Zonwering | Garagepoorten | Raamdecoratie

Welkom bij Dijksma Montage

Is uw huis toe aan een metamorfose? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het opknappen van huizen door middel van kunststof kozijnen, rolluiken, zonwering en garagepoorten. Naast dat uw huis een modernere uitstraling krijgt, heeft het plaatsen van een dergelijk product ook nog eens een positieve invloed op de isolatie van uw woning.

Ook kunt u bij ons terecht voor een bijzonder buitenleven gevoel. Wij maken van uw bestaand terras een luxe en relaxte omgeving door middel van een moderne aluminium overkapping. Hierdoor ervaart u het luxe vakantiegevoel gewoon in uw tuin.Kunststof kozijnen

Nieuwe kunststof kozijnen hebben een positieve invloed op de isolatie van uw woning. De nieuwste technologieën i.c.m. HR+++ glas zorgt voor de beste isolatiewaarde. Hierdoor bespaart u op uw energiekosten. Daarnaast kunt u hier vaak ook nog eens subsidie voor krijgen bij uw gemeente.

Rolluiken en zonwering

Met behulp van een rolluik regelt u de hoeveelheid licht in de kamer. Zonwering zorgt er op zijn beurt weer voor dat er geen felle zonnestralen naar binnen schijnen. Naast dit comfort bieden zij ook beide een betere isolatie voor uw woning. Bovendien zorgt dit voor een strakke en luxe uitstraling van uw woning.


Garagepoorten

Een nieuwe garagepoort zorgt voor een groot gemak bij het openen en sluiten d.m.v. een afstandsbediening. Maar naast dit gemak biedt het ook een goede isolatie van uw garage en bovendien een uitstekende inbraakpreventie.

Terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping zorgt voor een luxe uitstraling van uw terras. Een terrasoverkapping zorgt ervoor dat u droog en uit de wind zit. Bovendien kunt u uw terrasoverkapping voorzien van een glazen schuifwand en zonwering. Zo kunt u nog langer genieten van uw tuin.